Om terapeuten

Jeg hedder Lise Lotte Mathews og er uddannet Essentiel Integrativ Psykoterapeut (EIP), hvis metoder har de højeste anerkendelser i både Danmark og i udlandet. Herudover er jeg uddannet helbredsterapeut og hypnoterapeut. Jeg er medlem af Foreningen af Danske Psykoterapeuter.

Jeg har mange års erfaring indenfor dansk erhvervsliv, hvor jeg har boltret mig som direktionssekretær, sælger, haft selvstændig grossistvirksomhed og har været ansat indenfor psykiatrien hos Kolding Kommune i en årrække. Samtidigt med dette læste jeg til psykoterapeut og hypnoterapeut, da det altid har haft min store interesse. Jeg arbejdede i en årrække som psykoterapeut og hypnoterapeut sideløbende med mit deltidsarbejde, men besluttede mig på et tidspunkt for at nedsætte mig som selvstændig på fuld tid.

Jeg anvender hypnose og arbejder desuden intuitivt med klientens kropssprog i fokus, da denne ”cocktail” er en uhyre effektiv måde at finde tilbage til de chok og traumer, der ligger ”gemt væk” i klientens fortid, og som er med til at styre vores liv. Herefter kan man ved hjælp af EMDR og/eller hypnose forløse disse chok og traumer, hvorved man vil opleve en mærkbar forandring.

Som person er jeg meget empatisk og gør mit bedste for at være ufordømmende og at møde andre mennesker i lige øjenhøjde. Jeg kom til Danmark som knap 8-årig, og jeg ved ikke, om det skyldes min engelske baggrund, men jeg elsker humor og at finde letheden i tingene. Det at grine kan løse op for mange svære ting og situationer – og kan rent faktisk også opløse chok og traumer – selvfølgelig alt sammen under forudsætning af, at humoren bruges helt rigtigt.

Jeg synes, at det er altafgørende, at kemien mellem klient og terapeut er den bedst mulige, og det kan være dyrt at ”shoppe” rundt fra den ene terapeut eller psykolog til den anden for at finde den rigtige. Hvis man er i tvivl, tilbyder jeg derfor en uforpligtende introsamtale af en halv times varighed, så man lige kan ”se giraffen an”. Så du er velkommen til at ringe eller skrive en mail, så finder vi en tid. Det er helt gratis.

Du er selvfølgelig også velkommen til at ringe, så vi kan tage en snak over telefonen. Hvis jeg ikke tager den, indtaler du bare navn og nummer, så skal jeg nok ringe tilbage så snart, jeg har tid.

Ønsker du varig forandring?

Ønsker du varig forandring?